Bedrijven

Leren door doen en te ervaren

Scoll verder naar beneden

Bedrijfstrainingen

Bedrijfstrainingen

Onze overtuiging is dat we vooral leren door te doen en te ervaren.

De bedrijfstrainingen van ons center zijn gebaseerd op de stelling: op een juiste wijze de juiste ervaring op doen. Wij dagen u uit tot een actieve houding. Er is ruimte voor plezier en voor serieuze opbouw.

Wij organiseren en combineren samen met de deelnemers de inhoud van de training (dus op het hart van UW bedrijf geschreven).

Wij richten onze speren op meerdere onderwerpen in de bedrijfstrainingen zoals: communicatie, samenwerking, wederzijds respect, initiatief tonen, maken van heldere doelstellingen en commerciële trainingen. We kijken naar en vanuit de onderwaterwereld en het leren, door dit, de huidige situatie op uw werkvloer in een ander perspectief te zien.

Referenties

Enkele bedrijven en installingen die u al voor zijn gegaan:

Gasunie Groningen, Alfa College Sport en Beweging te Groningen, Wilgenborg scholencomplex Groningen, Rehoboth Hoogezand, Euro mobil Nijkerk, ANWB watersport, Artiestenbureau Rob Brouwer, Radio NL, Renault Groningen, Tutontourshop Valkenburg, Carmel College te Emmen,Dijkstra Wadlooptochten, Watertrends Aalsmeer, Zeefdrukkerij Pesman & Zoon, NS spoorwegen, Syntens Groningen.

Programma's

De tijd en de inhoud van onze trainingen varieert met de wensen van u als klant. Het programma gaat altijd in overleg en wordt op uw behoeften samengesteld. Een basisprogramma duurt de gehele dag en wordt globaal zo onderverdeeld:

Basis bedrijfstraining programma

 • 09.30-10.30 les 1 teambuilding
 • 10.30-11.00 pauze en rondleiding binnen de duikindustrie
 • 11.00-12.30 les 2 teambuilding
 • 12.30-13.30 lunch
 • 13.30-15.00 introductieduik en training
 • 15.00-16.00 les 3 teambuilding onder water met opdrachten
 • 16.00-17.30 nagesprek met hapje en drankje

Fun Programma

Naast onze teambuilding programma's hebben we ook programma's waar de leden van een team, met een uitdaging, zich geheel kan ontspannen.

De uitdaging is om je eerste ademteug onderwater te nemen. Dit is leuk en ontspannend en geeft daarnaast ook de nodige adrenaline. Het team van New Atlantis zal ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke ervaring voor u zult worden.

Het fun programma staat voor:
 • Plezier
 • Nieuwe ervaring opdoen
 • (Ont)spanning
 • Kennis verruimen
 • En natuurlijk duiken
 • Het FUN programma kan goed gecombineerd worden met een lunch en/of diner. Vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met diverse hotels, vakantieparken en zwembaden zodat alles op 1 locatie kan plaatsvinden.

Speerpunten van de teambuildingtrainingen

Communicatie

Communicatie is zeer belangrijk in bedrijfsprocessen. We bespreken dan ook in onze theorieruimtesituaties en casussen uit de werksfeer. Ook spelen we enkele voorbeelden na (dit kunnen natuurlijk ook echte situaties zijn van uw bedrijf!).

Tijdens de duiksessies onderwater ervaart iedereen de kansen en de beperkingen van non-verbale communicatie zeer direct. Door tijdens de oefeningen hierop in te spelen, laten we de deelnemers hier zeer van bewust worden.

Na het duiken worden de ervaringen uitgebreid met elkaar gedeeld en nabesproken. Het doel hiervan is van elkaar te leren en de communicatie in het team te optimaliseren.

De kernwoorden tijdens deze les zijn dan ook: luisteren, contact maken en (non)verbale communicatie.

Samenwerken

Het richten op bewustwording binnen het team is een unieke rol voor het team. We streven er naar het team als 1 geheel te laten functioneren. Dit betekent dat alle leden van het team zich bewust moeten worden van wat hun eigen rol is in het team. Het doel is alle teamleden met elkaar te laten samenwerken.

Tijdens de duiksessie voert men opdrachten uit waarbij samenwerking onontbeerlijk is. De buitengewone omstandigheden onder water vergroten de impact van de ervaringen.

Na de onderwater sessie vindt dan ook weer een uitgebreide evaluatie plaats. Iedereen krijgt de kans zijn ervaring te delen met de andere. Hierdoor creëren we wederzijds begrip in het team met als doel het te vergroten van samenwerking binnen het team. De kernwoorden tijdens deze les zijn dan ook: teamverband, bewustwording en besluitvorming.

Trainingsvormen en plezier voor iedereen

Teambuildingtrainingen worden niet alleen met duiken, maar ook regelmatig met paarden gegeven. Wij werken ook nauw samen met andere trainingsbureaus.

Ook bepaalt U weer, samen met ons, de invulling hoe het programma er uit ziet.

Wij streven er naar dat iedereen niet alleen een leerzame, maar ook een leuke en plezierige tijd beleeft. Voor de deelnemers met (duik)ervaring hebben wij een aangepast uitdagend programma terwijl ze toch een onderdeel blijven van het teambuilding programma.

De deelnemers die niet kunnen of mogen duiken, kunnen mee snorkelen en daardoor toch meedoen aan het teambuilding programma.

Prijzen

De prijzen voor onze activiteiten zijn zeer afhankelijk van uw wensen, het programma, de locatie en het aantal deelnemers. Natuurlijk kunt u altijd een vrijblijvend offerte aanvragen.
Basis teambuilding programma.
Deze training bestaat uit een volledige dag. In de ochtend wordt specifiek op de bedrijfs- en teamsituaties ingegaan. In deze training zitten teamoefeningen en spellen. Het middagprogramma bestaat dan (afhankelijk van het programma) uit duikoefeningen, een introductie duik, teambuilding oefeningen onder water en een evaluatie.
*Afhankelijk van de locatie en eten en drinken kan de prijs variëren. vanaf € 35.00 tot € 125.00 per persoon. Maar alles is in overleg en er zijn veel mogelijkheden
 • Training teambuilding, communicatie, samenwerken
 • Duiktraining met introductieduik
 • Lopend buffet / diner
 • Vergaderzaal incl. koffie, thee en water
 • Gebruik zwembad / buitenwater en duikmaterialen
 • Digitale foto's van de duik(en)
 • En een (duik)certificaat
Logo DAN Europe
Logo IAHD
Logo PADI
Logo WOSD